Marketing & Product

‘ Setiap pembelian menyumbang gerakan program , jom membeli ‘

Marketing & Product

sutera
online
muslim
 

Sutera Fahdyla Concept Malaysia

Memperkenalkan produk sutera crepe lukisan tangan asli . Koleksi terbaik cetusan idea baru ini memberikan dirimu senantiasa dihargai. Kelembutan kain menyerlahkan keunggulan serta keayuan yang juga menjadi tumpuan utama pasaran dalam dan luar negara seperti brunei dan singapura. Kain sepasang, kaftan, jubah, blouse dll antara produk menjadi trending bersama pemasangan bertema diamond swarovski tertakluk tempahan yang akan menyerlahkan kecantikan dan daya penarik yang diselimuti lukisan pakar corak batik design ‘high exclusive’ terpilih. Alhamdulillah, fahdyla concept malaysia antara pengeluar utama yang terpilh dalam pasaran sutera crepe high exclusive. JOm shopping !

buy
 

Pakaian Muslim & Muslimah

Fashionable dan trendy _ mesti visit ! koleksi pakaian, jubah ready made dll, tempahan dan semua dinyatakan istimewa untuk anda. Boleh visit di butik kami atau pembelian terus . Koleksi pakaian kanak-kanak juga ada termasuk koleksi terbaru yang meletOp di pasaran bagi semua peringkat umur. Jom shOpping, segalanya istimewa di kedai online ini, pilihan yang terbaik hanya di hujung jari anda. Sesuai untuk majlis dan pakaian harian . Kualiti terpilih dan dijamin daripada kain bermutu tinggi dan design terkini ini istimewa membawakan koleksi terbaru untuk dimiliki. Dapatkanya hari ini.

buy
 

Barangan Online Pilihan Terbaik

Alhamdulillah, laku habis ! 400/day view setiap hari. Membeli sambil beramal , Pelbagai produk original, berkualiti dan terpilih untuk dijual dengan harga berpatutan dan istimewa. Setiap pembelian tidak termasuk kos postage. Jaminan wang dikembalikan adalah isyarat bahawa kami komited menyediakan yang terbaik serta memudahkan urusan mendapatkan produk yang dijamin original, halal dan bersih. Jika anda mempunyai produk, saluran ini sesuai bagi pemasaran anda ( tertakluk terma dan syarat )

buy